skip to Main Content

AGNES ROSENDAHL
Agnes er uddannet ved Den Kongelige Svenske Balletskole (Stockholm) og Det Kongelige Teaters Balletskole (København). I dag er Agnes danser i Den Kongelige Ballet. I løbet af sin studietid har hun deltaget i sommerskoler på bl.a. Palucca Hochschule für Tanz, (Dresden), Royal Ballet School (London) og Pariseroperaens Balletskole (Paris).

I Den Kongelige Ballet har Agnes prøvet kræfter med både August Bournonville (Sylfiden og Pas de Sept fra Et Folkesagn), George Balanchine (Nøddeknækkeren), John Neumeier (Mahler 3. Symfoni og Romeo og Julie) samt koreografer som Sharon Eyal (Bedroom Folk) og Gregory Dean (Askepot og De Glemte Børn)

Agnes har selv deltaget i flere konkurrencer, bl.a. Prix du Nord, hvor hun i 2016 vandt 3. plads og i 2017 vandt 1. plads i juniorkategorien og i Concours de Grasse (Frankrig) i 2016, hvor hun vandt 1. plads.

”Dans for mig er som et livseliksir – det giver mig mulighed for at komme i kontakt med min inderste kerne og samtidig udfordrer det mig fysisk og mentalt. Det er noget jeg ikke kan være foruden”

DEN
DANSKE
BALLETPRIS
2024

Den Danske Balletpris

4. - 5. maj 2024

Der er lukket for tilmelding!

Odense Koncerthus

Claus Berg Gade 9
5000 Odense

Støttet af:

Odense Kommune

PRIX DU NORD

19. januar 2025

Tilmelding fra 1. nov. - 20. dec. 2024

København

Balletsalen, Søndre Campus,
Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Karen Blixens Vej 1, Lokale 21.3., 2300 København

I samarbejde med:

Back To Top