skip to Main Content

JOHAN CHRISTENSEN
Johan Christensen er uddannet ved Det Kongelige Teaters Balletskole, John Neumeier’s i Hamburg og Peter Schaufuss Balletten.

Johan har bl.a. danset prinsen i Tchaikovsky’s Svanesøen, Tornerose, og Nøddeknækkeren. Tybalt med Natalia Osipova og Ivan Vasiliev i Ashton’s Romeo og Julie, og Billy Hayes i Midnight Express, på London Coliseum.

På TV har han medvirket i DR Kirken, Natholdet, Den Vildeste Danser, og vundet Golden Ticket i ’So You Think You Can Dance’ i Benelux.

Johan har danset med Pantomimeteatret, Ballet Ireland, Bejart Ballet Lausanne, Isabelle Beernaert’s Dance Company, i musicalen ‘On the Town’, og rejst verden rundt som solo danser og Dance Captain, ved Aida Cruises.

Johan var Principal og Co-Director i mere end 3 år og med til at udvikle, lede og opbygge Edinburgh Festival Ballet & School.

I August 2022 blev verdenspremieren, en nyfortolkning af Shakespeare’s Hamlet præsenteret på Edinburgh Festival Fringe. I mere end 32 forestillinger dansede og delte Johan rollen som prins Hamlet med den verdenskendte britiske skuespiller Sir Ian McKellen.

DEN
DANSKE
BALLETPRIS
2024

Den Danske Balletpris

4. - 5. maj 2024

Der er lukket for tilmelding!

Odense Koncerthus

Claus Berg Gade 9
5000 Odense

Støttet af:

Odense Kommune

PRIX DU NORD

19. januar 2025

Tilmelding fra 1. nov. - 20. dec. 2024

København

Balletsalen, Søndre Campus,
Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Karen Blixens Vej 1, Lokale 21.3., 2300 København

I samarbejde med:

Back To Top