skip to Main Content

JOHAN CHRISTENSEN
Johan Christensen er uddannet ved Det Kongelige Teaters Balletskole, John Neumeier’s i Hamburg og Peter Schaufuss Balletten.

Johan har bl.a. danset prinsen i Tchaikovsky’s Svanesøen, Tornerose, og Nøddeknækkeren. Tybalt med Natalia Osipova og Ivan Vasiliev i Ashton’s Romeo og Julie, og Billy Hayes i Midnight Express, på London Coliseum.

På TV har han medvirket i DR Kirken, Natholdet, Den Vildeste Danser, og vundet Golden Ticket i ’So You Think You Can Dance’ i Benelux.

Johan har danset med Pantomimeteatret, Ballet Ireland, Bejart Ballet Lausanne, Isabelle Beernaert’s Dance Company, i musicalen ‘On the Town’, og rejst verden rundt som solo danser og Dance Captain, ved Aida Cruises.

Johan var Principal og Co-Director i mere end 3 år og med til at udvikle, lede og opbygge Edinburgh Festival Ballet & School.

I August 2022 blev verdenspremieren, en nyfortolkning af Shakespeare’s Hamlet præsenteret på Edinburgh Festival Fringe. I mere end 32 forestillinger dansede og delte Johan rollen som prins Hamlet med den verdenskendte britiske skuespiller Sir Ian McKellen.

DEN
DANSKE
BALLETPRIS
2024

PRIX DU NORD

21. januar 2024

København
Balletsalen, Søndre Campus, Københavns Universitet
Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Karen Blixens Vej 1, Lokale 21.3.
2300 København S
Tilmelding fra 1. november til 21. december.

Den Danske Balletpris

4.-5. maj 2024

Odense Koncerthus
Claus Berg Gade 9
5000 Odense

Tilmelding fra d. 2 januar - 6 april.

Back To Top