skip to Main Content
Jonatan Myhre Jørgensen

JONATAN MYHRE JØRGENSEN
Jonatan er uddannet ved Codarts University of the Arts, Bachelor of Contemporary Dance, og er i dag danser/aspirant ved Ballet National de Marseille under ledelse af (LA) Horde. Inden han kom til Codarts i Holland, førte hans vej til dansen fra Balletakademiet Aarhus, over Det Kgl. Teaters Balletskole, København og Interlochen Arts Academy, USA.

Jonatan har arbejdet med koreografer som Roy Assaf (Ballader, 2021), Marta Reig-Torres (Songs of the Universe, 2019), Christopher Williams (Afternoon of a Faun) samt Claude Brumachon (Les Indomptés, 2021).

Jonatan er medgrundlægger af kunstnerkollektivet SPRÆNG danseteater, hvor 7 unge kunstnere med hver deres baggrunde og evner inden for scenekunst bl.a. klassisk ballet, urban, moderne dans og skuespil udfordrer praksis i scenekunsten og tænker ud af boksen i forhold til form og muligheder for, hvor scenekunsten kan og bør bevæge sig hen. Gruppens mål er at nå ud i øjenhøjde med det publikum, der normalt ikke findes i de dyre parketsæder. De vil lege og eksperimentere med kunst, der bevæger sig på tværs af kunstneriske udtryksformer.

“Jeg holdt op med at frygte nederlag da det gik op for mig at de største skuffelser på min vej har givet mig de største muligheder. Den mest snørklede sti er ofte den smukkeste.”
Jonatan Myhre Jørgensen

DEN
DANSKE
BALLETPRIS
2024

Den Danske Balletpris

4. - 5. maj 2024

Der er lukket for tilmelding!

Odense Koncerthus

Claus Berg Gade 9
5000 Odense

Støttet af:

Odense Kommune

PRIX DU NORD

19. januar 2025

Tilmelding fra 1. nov. - 20. dec. 2024

København

Balletsalen, Søndre Campus,
Københavns Universitet, Institut for Kunst- og Kulturvidenskab
Karen Blixens Vej 1, Lokale 21.3., 2300 København

I samarbejde med:

Back To Top