skip to Main Content
Selene Muñoz

SELENE MÙNOZ
Den Reumert nominerede Selene Muñoz skaber forestillinger, der tryllebinder publikum og begejstrer anmelderne nationalt og internationalt. Hun er en af de mest eksperimenterende flamenco kunstnere i nyere tid. Hun har opnået stor international anerkendelse og har vundet flere præmier for sin nyskabende og personlige stil. Selene er entreprenør og en ung power kvinde, hvis drivkraft er at inspirere andre mennesker. Hun ønsker at tale til empatien, håbet, nysgerrigheden og passionen hos mennesker.

Unikt for Selenes optrædener er, hendes evne til at integrere kraftfuld, rytmisk og nærværende koreografi med nogle af de bedste live-musikere i et æstetisk og billedskabende univers hvor hendes unikke kostumer spiller en stor rolle.

Baggrund:
Som fireårig flyttede hun med sine forældre til Danmark, hvor hun startede til ballet og som seksårig til flamenco. Som bare 11-årig, lavede hun sin første produktion, der blev fulgt af DR1. Få år senere begyndte hun at undervise og lave workshops – hun har blandt andet undervist dansere fra Den Kongelige Ballet, New York City Ballet og Cirque du Soleil. Som 14-årig flyttede hun til Madrid, hvor hun studerede på det anerkendte flamenco akademi Amor de Dios og efterfølgende på Real Conservatorio Profesional de Danza. Hun har af flere omgange været inviteret til at optræde for den Danske Kongefamilie. Hun er nomineret til ’Årets Danser’ af CPH CULTURE 2021, og hun er modtager af Kronprinsens og DR´s Bevægelses Stafet.

Selene er aktuel i Tivolis Glassal fra d. 24.-26. juni 2021 med forestillingen 7SENSES.

DEN
DANSKE
BALLETPRIS
2023

MASTERCLASS

29. april 2023
Balletskolen i Holstebro
Den
Røde Pl. 16,
7500 Holstebro

Den Danske Balletpris

30. april 2023
Musikteatret Holstebro
Den Røde Pl. 16, 7500 Holstebro

TILMELDINGSFRIST

10. april 2023

Back To Top